Laat je inspireren in het broeinest

 

Broeinest is de  eerste branchespecifieke flexwerkplek voor (interieur-)architecten, ontwerpers en creatieve ondernemers. Broeinest heeft een ruimte van ruim 700 vierkante meter. Naast werkplekken biedt Broeinest een uitgebreide materialenbibliotheek die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld moodboards en presentaties. De materialen zijn afkomstig van Baars & Bloemhoff, initiatiefnemer van Broeinest en van Interface, Forbo Flooring, DRT Gietvloeren, Modular Lighting, Bulo, Spectrum Meubelen en Sphinx Tegels.


Stalenbieb
Méér dan 2000 unieke stalen zijn binnen Broeinest beschikbaar om te gebruiken op het gebied van interieurbekleding.

In de 12 stalenkarren vindt de gebruiker o.a. materialen van initiator Baars & Bloemhoff (decoratief plaatmateriaal) en van de partners Forbo (harde vloeren), DRT (gietvloeren), Interface (zachte vloeren) & Sphinx (tegels). Daarnaast tonen zowel Bulo, Spectrum & Modular nieuwe collecties in Broeinest en zijn overzichten van alle collecties ook te vinden in de uitgebreide boekenkast. Loop gerust binnen om u te laten inspireren en uw project te realiseren van vloer tot licht & van wand tot meubilair.

Meer informatie
Heb jij je laten inspireren en wil je meer informatie over onze gietvloeren dan nodigen wij je graag uit in een van onze showrooms.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Top