De Dutch Design Week 2016

 

Dutch Design Week 2016
DRT Gietvloeren is, samen met alle partners van Broeinest, natuurlijk ook weer van de partij tijdens de Dutch Design Week 2016! De expositie vindt plaats in het Glasgebouw op Strijp-S op de locatie Broeinest. Wij verwelkomen u graag van 22 t/m 30 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur!

BROEINEST 8:1
Dwaal door onze tactiele werelden en ontdek de laatste interieurtrends. In Broeinest hebben acht (inter-)nationale interieurmerken de handen ineen geslagen om (interieur-)architecten en ontwerpers te inspireren met innovatieve materialen, inspirerende evenementen en een unieke en interactieve expositie gedurende de Dutch Design Week 2016.

Baars & Bloemhoff, AMB | Barrisol, Busch-Jaeger, DRT-Gietvloeren, Forbo Flooring Systems, Interface, Modular Lighting Instruments & Spectrum presenteren 8 interieurtrends in een informatieve en inspirerende expositie.

De expositie toont het verhaal achter de trends en biedt een preview aan wat er komen gaat binnen de interieurwereld. We maken trends en veranderingen tastbaar en inzichtelijk en inspireren de bezoekers met nieuwe materialen, prototypes en verrassende settings. In deze expositie delen wij onze inzichten en streven ernaar om de designprofessional te inspireren tijdens de Dutch Design Week 2016.

De expositie wordt gecureerd in samenwerking met de Eindhovense designstudio RAW Color.

 
 
 
 
Top