Gietvloer DRT op TV - Sterk Huis

De Urban Velvet (plus) gietvloer van DRT Gietvloeren was wederom op TV. Dit keer was de woning van kunst-, natuur- en zonliefhebber Steven Sterk als droomhuis te bewonderen bij de 'TV Makelaar'.

Robuurste en sterke materialen
Architect Michael van Leeuwen van Architectuurbureau Sluijmer & van Leeuwen had de opdracht om een woning neer te zetten die op zou gaan in het landschap. Een woning die er staat en niet staat, een woning opgebouwd uit robuuste materialen zoals beton, staal, glas en een DRT gietvloer. De belangijkste wens en eis van Steven Sterk was de grote mate van lichtinval. Natuurlijk dienen er dan veel ramen in de woning te zitten, maar ook de vloer is van groot belang.

Gietvloer
Door te kiezen voor een witte gietvloer wordt de zon echt opgenomen en verspreid door de hele woning. Daarnaast is de gietvloer van het type Urban Velvet Plus, welke niet verkleurt door uv-straling. Ondanks dat de gietvloer zeer sterk en robuust is, voelt de vloer toch zacht aan.

Meer informatie
Voor meer informatie over onze gietvloeren nodigen wij u graag uit in één van onze showrooms. Wij vinden namelijk dat u niet alleen onze gietvloeren moet zien, maar ook moet voelen. Pas dan kunt de kwaliteit goed beoordelen.

Top