SERVICE, ONDERHOUD EN SCHADEHERSTEL VOOR IEDERE GIETVLOER

DRT SOS

Blijven genieten van uw gietvloer is niet moeilijk meer met DRT SOS. Een unieke afdeling, gespecialiseerd in service, onderhoud en schadeherstel. Uw redder in nood, of wanneer u de nood voor wilt blijven.

Onze specialisten houden uw gietvloer als nieuw, of deze nu door DRT is gerealiseerd of door andere partijen. Innovatie en klanttevredenheid staan bij DRT voorop. Wij willen dat u (weer) tevreden bent en geniet van een goed onderhouden gietvloer, want dat blijft immers de basis voor ieder interieur.

SOS

Service:
Direct antwoord op al uw vragen na realisatie van uw gietvloer.
Email: sos@drt.nl en telefoon: +31 (0)412-642588

Onderhoud:
Advies en uitvoering omtrent de dagelijkse en periodieke reiniging van uw gietvloer inclusief de mogelijkheid tot het bestellen van de beste en vooral juiste producten via onze webshop www.drtonderhoud.nl.

Schadeherstel:
In geval van nood, bel DRT SOS. Of het nu gaat om een plaatselijke reparatie (gaatjes, krasjes, blaasjes ontstaan door vochtschade etc.) of een totale make-over van uw vloer. In geval van schade helpen we bij bemiddeling met verzekeringsmaatschappijen en geschillencommissies. DRT SOS verricht schade-expertise op locatie en brengt een onafhankelijk advies uit en de kosten voor eventueel herstel in kaart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BLIJF GENIETEN VAN WAT WIJ GIETEN.

 
 
 
 
 
Top