Design vloeren
 
 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 
 
 
 
 
 
 
 
Technische vloeren voor de industrie vergen een hoop kennis en kunde. Probleemstellingen zijn vaak complex en de oplossingen bijzonder. Om duidelijk te maken waar we als DRT voor staan, hebben we een aantal kernwaarden en kernkwaliteiten geformuleerd.
 

Innovatief

Innovatie zit in ons bloed en dat is veel meer dan alleen het innoveren op gebied van nieuwe vloersystemen. Ook het vinden van bijzondere oplossingen voor complexe probleemstellingen binnen een project of onze klantgericht service vullen wij op een innovatieve in.
 

Ontzorgen

De bouw is een onvoorspelbare wereld, zeker als je daar niet alledag mee te maken hebt. DRT kent deze wereld als geen ander en begrijpt de toegevoegde waarde van ontzorgen voor de klant. Voor u telt het resultaat en daar zorgen wij voor!
 

Vakmanschap

Vakmanschap in bekwame handen is prachtig om te zien. Misschien hebben we daar in de huidige maatschappij soms te weinig oog voor. Door onze eigen mensen op te leiden tot meesters in dit bijzondere ambacht werken wij aan elk project met liefde, passie & vakmanschap.
 

Meedenken

Elk project start bij uw wensen en specifieke situatie en vanuit daar denken wij graag mee om u vervolgens een passend advies te bieden. Wij zullen u gedurende het gehele proces zorgvuldig begeleiden, want DRT heeft het gehele traject, van advies tot oplevering in eigen beheer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vloertypes

Voor iedere situatie het juiste vloersysteem
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Referenties

DRT vloeren werkt voor:
 
 
 
 
 
 
 
 

Certificeringen

Wij nemen ons vak erg serieus. Verschillende erkenningen en certificeringen bevestigen dit. Zo is DRT Vloeren erkend door Stichting Afbouwkeur en is het bedrijf gecertificeerd door NEN-EN-ISO-9001 en VCA*. Voor de consumentenmarkt is DRT Gietvloeren aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Daarnaast is DRT een erkend opleidingsbedrijf en werken we conform de richtlijnen van de CAO 'Afbouw' en de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoofdkantoor DRT Vloeren

Locatie

Hoofdkantoor Oss - Industrie en bedrijfsvloeren

Randmeer 6
5347 JW Oss
@ info@drt.nl
t 0412 – 64 25 88

Openingstijden:

Ma t/m vrij 8.30 - 17.00 uur
 
 
 
 
Top