Living Concrete

Duurzame gietvloer op basis van cement

De Living Concrete vloer is een duurzame gietvloer die veel optische verwantschap heeft met een gepolijste betonvloer en de kunststof betonlookvloer. Het is een cementgebonden gietvloer die in meerdere gangen wordt gepolijst en vervolgens met een polymeerwas wordt bewerkt. 

De cementgebonden gietvloer heeft een stoer en uniek uiterlijk waarbij de kleurnuance en structuur tijdens het proces worden bepaald. Deze betonlookvloer zorgt voor een warme toevoeging in uw interieur en combineert prachtig met andere basale elementen als hout, beton en staal. Door het naadloze en natuurlijke karakter creëert u een rustgevende sfeer. Een unieke betonlook gietvloer om van te genieten.

Eigenschappen: Naadloos, oplosmiddelvrij, uniek, chemicaliënbestendig, anti-allergie en slijtvast.

Toepassingsgebieden: Woonkamer, keuken en slaapkamer

Onderhoud: Onderhoudsvriendelijk, normaal onderhoud: stofzuigen, stofwissen (swiffer) en dweilen met een speciaal onderhoudsmiddel ten behoeve van de was. Het wordt aangeraden om met een zachte borstel te stofzuigen en speciale rubber wieltjes/pootjes onder stoelen en tafels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Kleuren: Verkrijgbaar volgens de standaardkleuren van DRT Gietvloeren. Door de natuurlijke basis ontstaan lichte kleurnuances.

Glansgraad: Afwerking met was (en soms olie) waarbij de was een zijdeglans eindafwerking vormt. 

Vloerdikte: 5-6 mm.

Aantal benodigde werkdagen: 4 à 5 dagen, daarna na 24 uur begaanbaar

Vraag een gratis offerte aan: 
>> 
Klik hier voor een gratis offerte 
>> Klik hier voor meer over gietvloer prijzen 

 
 
 
 

 
 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 
 
 
 
 
 
 
 

Bekijk onze overige gietvloeren voor woningen

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Top