Urban Velvet gietvloer

Polyurethaan vloer

Polyurethaan Gietvloer
De Urban Velvet gietvloer is een bijzondere polyurethaanvloer met de perfecte verhouding van flexibiliteit en krasvastheid. Dit betekent echter niet dat de vloer geheel krasvrij is want dat is geen enkele gietvloer. Het elastische aspect maakt deze gietvloer uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. De Urban Velvet pu-gietvloer voelt zacht en warm aan waardoor u het liefst op blote voeten door uw huis loopt, helemaal in combinatie met vloerverwarming. De duurzame gietvloer is geschikt voor alle ruimtes in uw woning.

DRT Gietvloeren biedt een Standaard en een Plus versie van de Urban Velvet aan waarvan de Plusversie volledig UV bestendig is en zeer comfortabel aanvoelt. U krijgt op de kleur zelfs 10 jaar garantie! 

Door de ontwikkelingen op het gebied van gietvloeren goed te volgen, is er nu naast de Plus Private label, ook een groene en ecologische variant van de Plus ontwikkeld, de Plus Green. De Plus Green is esthetisch en technisch gezien het hoogst haalbare in onze branche. Hij is groen en duurzaam in productie en verwerking maar voldoet daarnaast aan de hoogste eisen van esthetiek zoals flexibiliteit, kleurvastheid en uv-stabiliteit.

Eigenschappen: Naadloos, onderhoudsvriendelijk, chemicaliënbestendig, anti-allergie, zeer slijtvast en vloeistofdicht. Het is ook relatief makkelijk een nieuwe kleur aan te brengen (door DRT Gietvloeren). De Urban Velvet plus versie is geheel uv-resistent.

 

Toepassingsgebieden: Woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en toilet

Onderhoud: Zeer onderhoudsvriendelijk, normaal onderhoud zoals stofzuigen, stofwissen, dweilen (de vloeren hebben geen naden en voegen). Het wordt aangeraden om met zachte borstel te stofzuigen en speciale rubber wieltjes/pootjes onder stoelen en tafels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Kleuren: Verkrijgbaar in vrijwel elke RAL en/of NCS kleur. De gietvloer is zowel in unikleuren als mengkleuren (voor een beton- of gemêleerd effect) verkrijgbaar.

Glansgraad: Standaard zijdemat.

Vloerdikte: 2-3 mm

Aantal benodigde werkdagen: Drie of vier dagen, daarna na 24 uur begaanbaar en na twee dagen mechanisch belastbaar.

Vraag een gratis offerte aan:
>> 
Klik hier voor een gratis offerte 
>> Klik hier voor meer over gietvloer prijzen 

 
 
 
 

Bekijk onze polyurethaan gietvloeren
 
 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 
 
 
 
 
 
 
 

Bekijk onze overige gietvloeren voor woningen

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Top